This entry is not available in English.

Premieres

“Ozzy” i “Socotra, l’illa dels djinns”, novetats a les sales de cinema

estrenes 14102016

El divendres 14 d’octubre tindrà com a novetat dues produccions catalanes de perfils molt diferents: la comèdia d’animació familiar Ozzy i l’exòtic documental Socotra, l’illa dels djinns.

Ozzy

Dirigida per Alberto Rodríguez i Nacho la Casa, escrita per Juan Ramón Ruiz Somavía i produïda per Arcadia Motion Pictures, BD Animation, Capitán Araña, Pachacaman AIE i Tangent Animation. El doblatge de la pel·lícula va a càrrec dels actors Dani Rovira, Michelle Jenner, Carlos Areces, José Mota i Fernando Tejero.

Sinopsi: La idíl·lica vida d’Ozzy, un simpàtic i pacífic beagle que ha crescut rodejat de tot tipus de comoditats al costat de la família Martin, està a punt de canviar. Quan la seva família no pot portar-lo a un llarg viatge lluny de la seva llar, li dipositen en el que creuen que és el millor balneari caní, Blue Creek. Però la perfecta estampa del lloc resulta ser una façana dissenyada pel seu vil propietari, i a Ozzy li espera un altre destí ben diferent: aviat anirà a parar al veritable BlueCreek, una presó per a gossos, habitada en la seva majoria per despietats gossos del carrer i on preval la llei del més fort. Allí dins Ozzy haurà d'esquivar el perill, treure forces d'on no pensava tenir-ne i aprendre a trobar el suport d'en Chester, en Fronky i en Doc, els nous amics que l'acompanyaran en aquesta aventura per intentar tornar a casa sa i estalvi.

Tràiler:

 

Socotra, l’illa dels djinns

Escrita i dirigida per Jordi Esteva i produïda per Siwa Produccions.

Sinopsi: Es tracta d'un viatge iniciàtic a la remota illa de Socotra a l'oceà Índic coneguda en l'Antiguitat per ser l'estatge, segons la llegenda, de l'au Roc i l'au Fènix. La pel·lícula segueix el recorregut per l'interior de l'illa d'un grup de camellers. A la nit, al voltant del foc, s'expliquen en l'idioma socotrí, emparentat amb el de l'antic Regne de Saba, històries de genis i serps monstruoses. En un remot poblat, els camellers rebran la visita d'Ahmed Afrar fill pòstum de l'últim sultà de Socotra qui els parlarà del tràgic destí del seu pare. La pel·lícula tracta d'un món que desapareix.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat