Notícies

Oberta la convocatòria pel 4t Festival Gollut de Ribes de Freser

festival gollut logo

El certamen se celebrarà del 28 de setembre al 14 d'octubre i les inscripcions per presentar films i reportatges de fotografia al 4t Festival Gollut estan ja obertes.

El festival es celebrarà a 8 localitats diferents, amb el gruix del festival a les Ribes de Freser, però també a Barcelona, Ripoll, Vall de Núria, Queralbs, Figueres i Cassà de la Selva.

Enguany, el certamen a banda de les seccions de l'edició passada, curts de ficció, curts documentals i llargs documentals, l'edició d'enguany s'obre als llargs de ficció i seccions de medi ambient i muntanya, tant en l'apartat audiovisual com fotogràfic.

El Festival Gollut dóna nom als nans de Ribes, els golluts, comunitat que va ser discriminada fins la seva desaparició a mitjans del segle XX. Els reivindica i dignifica. Projecta i premia a obres que transmeten valors amb compromís social, mediambiental, que informen o denuncien fets que afecten a la societat i que no es difonen suficientment a les sales de cinema, mitjans de comunicació o canals de distribució audiovisual habituals.

La convocatòria està oberta i es poden consultar les bases en aquest enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat